Студія графічного дизайну
Юрка Гуцуляка

Про студію Роботи Прес-центр Українська

Картка-рецепт




Клієнт:
Студія графічного дизайну Юрка Гуцуляка

Сфера діяльності:
Комунікаційний дизайн

Рік створення:
2010

Art director:
Юрко Гуцуляк

Дизайнер:
Олег Звягінцев

 

 

 

Традиційно, на Новий рік і на Різдво ми всі збираються за святковим столом. Наступний рік за китайським (східним) календарем це рік білого кролика. Ось наш рецепт як підготуватися до новорічних свят найкращим чином.











Рецепт

Інгредієнти: 1 кг. кролика, 1 кг. картоплі, 2 цибулини, 2 моркви, 1 корінь петрушки, 1 столова ложка пшеничного борошна, 2 склянки бульйону, 2 зубчики часнику, 4 столові ложки смальцю, 0.5 склянки томату-пюре, лавровий лист, перець, cіль.

Підготовлену тушку кролика розділіть на невеликі шматочки, посоліть, поперчіть та обсмажте на пательні на розігрітому смальці. Підсмажте разом моркву, цибулю та корінь петрушки, помістіть їх у каструлю разом з підсмаженим м'ясом, залийте водою, додайте пасерований томат-пюре, лавровий лист та тушкуйте до напівготовності. Після цього покладіть очищену, нарізану картоплю та тушкуйте до готовності. Наприкінці тушкування страву заправте дрібно нарізаним часником, пасерованим пшеничним борошном, попередньо розведеним бульйоном чи водою і дайте добре прокипіти. Подаючи на стіл посипте дрібно посіченою зеленню петрушки.





Вітаємо вас з Різдвом та Новим роком!
Смачного.

P.S. Якщо ви прихильник мистецтва Фен-Шуй, скористайтесь рецептом до 3 лютого, щоб не втратити прихильність білого кролика.

Нагороди :
БРОНЗА -  «Білий квадрат» (Білорусь), 2011, номінація «Проспект, буклет, листівка»



Дивіться наступну роботу:
Листівки / Картка-скринька

PDF Портфоліо

Завантажити




Студія графічного дизайну Юрка Гуцуляка Ви можете нам зателефонувати

044 577 52 24